Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχημένη η συμμετοχή της EU.RO.CO στη «Zootechnia 2013»


Την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 1.500 κτηνοτρόφοι

Θετικά σχόλια και εξαιρετικό ενδιαφέρον απέσπασε η ΕU.RO.CO, με τη συμμετοχή της στη φετινή κλαδική έκθεση Zootechnia 2013, στην οποία παρουσίασε την ολοκληρωμένη λύση που έχει αναπτύξει για την ελληνική κτηνοτροφική επιχείρηση.
Στο περίπτερο της EU.RO.CO, ένα πρότυπο ξύλινο ποιμνιοστάσιο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Γκίνης, ενημέρωνε τους επισκέπτες για την ολοκληρωμένη πρότασή τους προς τους Έλληνες κτηνοτρόφους.
Η EU.RO.CO, με το πρόγραμμα "Farmer Plan", που έχει σχεδιαστεί από κοινού με τη ΦΑΡΜΑ ΕΛΛΑΣ, απαντά συνολικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων μονάδων αιγοτροφίας και προβατοτροφίας, παρέχοντας μία λύση απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και ιδανική από πλευράς συνθηκών, για το πολύτιμο ζωϊκό κεφάλαιο της κάθε κτηνοτροφικής επιχείρησης.
Στη διάρκεια της φετινής, όγδοης, Zootechnia, το περίπτερο της εταιρείας, επισκέφθηκαν περισσότεροι από 1.500 κτηνοτρόφοι, από όλα τα σημεία της χώρας, αλλά και ομάδες επισκεπτών από γειτονικές βαλκανικές χώρες.
Τονίζεται ότι η EU.RO.CO, στα 23 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της στον κλάδο των κατασκευών, πέραν των εγκαταστάσεων για κτηνοτροφικές μονάδες, έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο σύνθετα έργα από ξύλινα δομικά στοιχεία, για τουριστικές, αθλητικές, εμπορικές και παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου